Què és Críptic?

Es tracta d’un joc de pistes portàtil inspirat en els coneguts “escape room” en què és imprescindible utilitzar la imaginació, l’enginy i la capacitat de treballar en equip per aconseguir desxifrar tots els enigmes que proposa

A qui va dirigit?

Críptic és una proposta versàtil dirigida a nens i nenes que vulguin passar una bona estona d’una forma original. S’adapta a l’espai i a les necessitats de cada cas, i es pot fer tant a l’aire lliure com a l’interior.

És ideal per festes infantils, aniversaris, trobades d’amics o familiars, activitats per a escoles, AMPAs, esplais… En definitiva, qualsevol ocasió en què els més petits siguin els protagonistes o vulguin 60 minuts de desconnexió i de diversió assegurada!

Qui pot participar-hi?

El joc està dissenyat per a infants d’entre 6 i 12 anys i s’adapta a cada cas segons l’edat dels participants perquè tots els membres del grup puguin ajudar a resoldre els reptes. En el cas dels grups familiars, el paper dels participants adults serà donar suport als petits herois.


Críptic està pensat perquè l’equip de jugadors pugui esbrinar les pistes de forma autònoma, però un monitor els acompanyarà en tot moment per guiar-los, orientar-los i oferir-los ajuda si és necessari.

Quants jugadors pot tenir?

El joc està dissenyat perquè puguin participar-hi des de 3 persones fins a grups més nombrosos, amb un màxim de 14 participants per sessió.

En cas que el número de participants impliqui realitzar el joc amb més d'un equip, aquests jugaran de forma simultània perquè tots puguin gaudir-ne al màxim.

Per organitzar sessions amb grups de més de 14 participants, poseu-vos en contacte amb nosaltres i buscarem la millor opció!

No cal moure’s!

Indica’ns on vols fer l’activitat i un monitor de Críptic s’hi desplaçarà amb tot el necessari perquè els participants siguin els protagonistes d’una aventura emocionant.

El lloc on es farà el joc pot ser a l’interior o a l’exterior, només cal que tingui l’espai suficient per col·locar un bagul per cada equip i que els participants puguin concentrar-se en les proves evitant distraccions.

Si no disposeu de cap espai, poseu-vos en contacte amb nosaltres!