Preguntes més freqüents

Poden participar-hi nens i nenes de menys de 6 anys i de més de 12?
Els enigmes del joc estan pensats perquè els puguin resoldre infants d’entre 6 i 12 anys. Si al grup hi ha algun participant més jove o més gran, segur que servirà d’ajuda i podrà gaudir del joc com la resta, però recomanem que la major part del grup compleixi amb l’edat proposada.

Poden participar-hi adults?
No hi ha cap problema perquè els adults participin en el joc, sempre i quan en el grup també hi hagi infants. En el cas d’aquests grups familiars, el paper dels adults serà de suport als més petits perquè siguin ells els veritables protagonistes que aconsegueixin els reptes.

És possible anul·lar o modificar la data de la reserva?
No és possible anul·lar una reserva. En cas que la data escollida no us vagi bé, poseu-vos en contacte amb nosaltres i comprovarem la disponibilitat per buscar una nova data.

És possible fer una reserva d’última hora?
El calendari de la pàgina web admet reserves fins a …… hores d’antelació. En cas de voler fer una reserva d’última hora, poseu-vos en contacte amb nosaltres i comprovarem la disponibilitat.

Què passa si som més o menys participants dels que havíem reservat?
Si el número de persones implica fer un canvi en el número de grups, és important que ens ho feu saber el més aviat possible.

Quina és la durada de l’activitat?
Des que comença el compte enrere, el joc té una durada d’una hora. El monitor arribarà al lloc on es realitzi l’activitat mitja hora abans aproximadament.

Com ha de ser el lloc on volem realitzar el joc?
No ha de tenir res en especial. Pot ser a l’interior o a l’exterior, només cal que disposi de l’espai suficient per col·locar un bagul per cada equip i que els participants puguin concentrar-se en les proves evitant distraccions.

Què passa si no disposem de cap lloc per realitzar el joc?
Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us proposarem un espai on pogueu fer l’activitat.Tens algun altre dubte? Contacta amb nosaltres!